Speciale koopavond | EP:Van Bavel

Aanstaande vrijdag 23 december hebben wij een speciale koopavond! Zo net voor de Kerstdagen zijn wij geopend tot 22.00 uur! Ideaal voor als u lastminute nog kerstcadeaus nodig heeft. Bovendien hebben wij een aantal leuke activiteiten om deze avond extra speciaal te maken. Hieronder leest u meer over de diverse acties en activiteiten tijdens deze speciale koopavond.

Nutribullet Supercharge Demo

Alleen op 23 december hebben wij een speciale Kerstprijs voor de Nutribullet! Bent u nieuwsgierig naar deze actieprijs? Kom dan op vrijdag 23 december naar onze winkel in Vught en kijk, test en proef het supervoedsel, vers uit de Nutribullet. 

Meer over de Nutribullet..

De Nutribullet is voorzien van een zeer krachtige 600 Watt motor in combinatie met de exclusieve cyclonische beweging. De Turbo functie zorgt voor een ongelooflijke snelheid van 10.000 toeren per minuuut, waardoor u binnen no time geniet van de meest essentiële voedingsstoffen. Door het drinken van slechts één NutriBlast per dag kunt u uw lichaam de nodige hulpmiddelen geven nodig om de strijd weer aan te gaan, een goed gevoel te hebben, uw lichaam maximaal te doen presteren en u meer energie te geven dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

nutribullet ep van bavel

Ben jij het nieuwe F1 racetalent?

Tijdens de koopavond op vrijdag 23 december hebben wij de Playseat Challenge bij ons in de winkel! Laat ons jullie racetalent zien op 23 december en zorg dat je bij de 3 snelste rijders hoort. De 3 snelste rijders krijgen een speciale Kersttaart van Supervlaai! Ideaal tijdens de Kerstdagen lekker van deze Kersttaart te genieten. Dus kom op vrijdag 23 december naar onze winkel in Vught en doe mee! 

Kom naar de winkel op vrijdag 23 december!