EP:Van Bavel is officieel dealer van SEBO stofzuigers in de regio Vught. Dit betekent dat wij beschikken over voldoende productkennis om de producten te mogen verkopen en dat wij u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u persoonlijk advies over SEBO stofzuigers? Kom dan naar onze winkel in Vught.

SEBO E SERIE

De SEBO Airbelt E brengt nieuwe impuls aan het stofzuigen. Sterke zuigkracht, slank design, hoge energie-efficiëntie en een laag geluidsniveau maken de SEBO Airbelt E een prettige metgezel in het dagelijks leven. De Airbelt is gemaakt van een zeer licht maar ook uiterst slagvast materiaal.

SEBO K SERIE

De "K" serie van SEBO bestaan uit een drietal compacte, lichtgewicht stofzuigers van innovatief ontwerp en geschikt voor dagelijks gebruik op alle ondergronden. Dankzij de unieke schuimrubberenband voorkomt u beschadigingen aan wanden en meubels.

SEBO D SERIE

Sebo stofzuigers zijn gefabriceerd voor mensen die de hoogste eisen stellen aan stofzuigers op het gebied van zuigkracht, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid. Naast de vele extra's zoals een bereik van 15,5 m en een stofzak van 6 liter heeft de D serie een S-klasse filtratie.